De arga fåglarna är populärare än någonsin

De flesta av oss har nog testat app-spelet Angry Birds. Personligen så har jag spelat detta väldigt mycket och haft mycket svårt att slita mig från det. Det är ju något visst med att försöka sikta och sedan sluga iväg fåglarna mot de ondsinta grisarna! Faktum är at detta appspel blivit så populärt att en hel industri byggts upp kring det. Nu kan man köpa både leksaker, barnkläder och annat med de populära fåglarna. Ägarna till rättigheterna av Angry Birds-märket har även beslutat att ”co-branda” märket med Star Wars genom konceptet Angry Birds Star Wars. Angry Birds Star Wars är helt enkelt som ett vanligt Angry Birds-spel fast figurerna har iklätt sig rollerna som Luke, Leia, Chewbacca, Darth Vader och andra karaktärer från Star Wars filmerna.

Utvecklingen har alltså gått från att Angry Birds endast var appspel till att idag återfinnas som brädspel, gosedjur och barnkläder. Men hur gör man då för att hitta leksaker från Angry Birds? Enklaste sättet är att använda internet som verktyg och surfa in på sajten Leksaker-på-nätet.com. Leksaker-på-nätet.com fungerar som en söktjänst för leksaker och fördelen med denna tjänst är att man spar både tid och pengar på att använda den. Sajten samlar nämligen upp alla de bästa leksaksbutikerna leksaksutbud på ett och samma ställe, så chansen är stor att man hittar just den leksak man är ute efter från exempelvis Angry Birds. Om flera butiker erbjuder samma leksak så presenterar sajten det billigaste priset vilket gör att man även får hjälp att prisjämföra. Man kan med andra ord säga att sajten fungerar ungefär som Pricerunner eller Prisjakt – fast med fokus på just leksaker då. När det kommer till just Angry Birds-leksaker så sammanställer sajten i dagsläget nästan 100 produkter – vilket är fler än någon svensk leksaksbutik och det kan faktiskt skilja hundratals kronor mellan de olika butikerna för exakt samma produkt. Det finns alltså en hel del att spara på att använda sig av Leksaker-på-nätet.com om man skall handla leksaker.

Senaste artiklarna

Bokföring online – Min checklista December:10:2014:Wednesday

Bokföring online har blivit allt mer tillgängligt för företagare av olika slag – stora som små.  

Länkbyggare May:30:2012:Wednesday

Det är därför viktigt att bygga länkar till en sida. En länk visar sökmotorerna att en sida inte är ensam utan att den hör ihop med andra sidor.  

Twitter och pengar March:18:2012:Sunday

Twitter är förmodligen det hetaste sociala mediet på webben idag. En av hemligheterna till dess popularitet är att det är så enkelt att använda.